Arnout Leeman versterkt team TLC | Berenschot nieuws

Arnout Leeman versterkt team TLC van Berenschot

Nieuws
Arnout Leeman

Deel dit nieuwsartikel

Datum

10 juli 2024

Leestijd

1 minuut

Per 1 september treedt Arnout Leeman in dienst bij Berenschot als senior managing consultant op het vlak van teamontwikkeling, leiderschap en change management (TLC). Hij was sinds 2023 als associé verbonden aan Berenschot.

In zijn nieuwe functie gaat Leeman zich specifiek toeleggen op de proposities verandermanagement en leiderschap. “Bij Berenschot heb ik een organisatie gevonden met jarenlange ervaring op het gebied van organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Hun aanpak om tastbare resultaten te combineren met een mensgerichte benadering en een vooruitstrevende visie op organisatieontwikkeling sluit naadloos aan. Ik verheug me erop om gezamenlijk de verandermanagement- en leiderschapsproposities verder uit te bouwen.”

In zijn rol als associé was Leeman actief betrokken bij het ontwerpen en implementeren van verander- en leiderschapsprogramma’s, met een focus op persoonlijke ontwikkeling en teamdynamiek. Tevens deed hij als zelfstandig adviseur ruime ervaring op in het ontwikkelen en faciliteren van verander- en leiderschapsprogramma's voor diverse organisaties, en met het begeleiden en coachen van managementteams in transformaties. Eerder was hij op hetzelfde vlak werkzaam voor onder meer Sia Partners en Boer&Croon. Tevens was hij vijf jaar actief als zelfstandig organisatieadviseur.

Marije Hautvast, teamleider TLC, is verheugd over de komst van Leeman. “Met hem halen we een zeer ervaren adviseur binnen op het gebied van verandermanagement, leiderschap en teamontwikkeling. Iemand die enerzijds veel ervaring heeft in het begeleiden en implementeren van veranderprogramma’s en anderzijds in het begeleiden van gedragsverandering met behulp van een systemische bril.”  

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief