Sociaal domein uitgebreid met Rob Rikmanspoel | Berenschot nieuws

Team Sociaal domein Berenschot uitgebreid met Rob Rikmanspoel

Nieuws
Team Sociaal domein Berenschot uitgebreid met Rob Rikmanspoel

Deel dit nieuwsartikel

Datum

08 juli 2024

Per 1 september treedt Rob Rikmanspoel in dienst van Berenschot ter versterking van het team Sociaal domein. Als senior managing consultant gaat hij opdrachtgevers ondersteunen binnen het brede sociaal domein en de Participatiewet in het bijzonder.

De laatste acht jaar voor zijn komst naar Berenschot was Rikmanspoel algemeen directeur bij Impact in Kampen & Dronten, een werk-ontwikkelbedrijf met daarin het regionaal bekende Werkcafé. “Ik kijk met trots terug op de mooie jaren waarin we met elkaar van Impact een solide werk-ontwikkelbedrijf hebben gemaakt”, zegt hij. “Nu is het tijd voor een volgende stap en ik zie ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol bij Berenschot nog meer maatschappelijke impact te realiseren.” Rikmanspoel is tevens actief als toezichthouder en adviseur bij diverse maatschappelijke organisaties. Eerder vervulde hij verschillende functies bij uiteenlopende woningcorporaties.

Wouter Poels, teamlead Sociaal domein bij Berenschot, ziet uit naar de komst van Rikmanspoel. “Organisaties kampen in toenemende mate met strategische vraagstukken op het gebied van de Participatiewet en de inrichting van sociaal ontwikkelbedrijven. Rob heeft met zijn ondernemende en mensgerichte benadering in de rol van algemeen directeur veel ervaring opgedaan binnen deze sector. Op basis van die expertise kan hij van grote waarde zijn voor onze opdrachtgevers.”

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief