Als junior consultant binnen de pilaar Toekomst van Werk en Organisaties bij Berenschot breng ik mijn analytisch denkvermogen en resultaatgerichte vaardigheden samen. Hospitality management en management consulting zijn voor mij een leidend principe en belangrijke interesse. Met deze combinatie van excellent hoger beroepsonderwijs en een wetenschappelijke studie heb ik zowel praktisch als academische vaardigheden en werkervaring opgedaan, binnen actuele thema's als duurzaamheid en verandermanagement.
Mijn belangstelling gaat verder uit naar innovatie, met name vanuit een duurzaam perspectief. Het is mijn overtuiging dat zowel bedrijven als individuen moeten innoveren in deze richting, want zonder dat valt er lastig te bouwen aan een welvarende toekomst.
Samen met een klant tot een oplossing komen is voor mij een vereiste. De resultaatgerichte aanpak om in een participatieve manier een opdracht uit te voeren is een streven. Wat dat betreft heeft het advies vak soms zeker kenmerken van de hospitality industry.
Middels mijn eerdere werkervaringen binnen en buiten Europa ben ik in aanraking gekomen met tal van culturele perspectieven en inzichten. Ik vind het waardevol om met meerdere ogen te kijken naar hetzelfde probleem, en door middel van een wijde range aan invalshoeken, samen een doel te behalen. De mens staat centraal.
Met die inzichten, zie ik mogelijkheden die anderen niet zien. Ik werk dan ook met veel enthousiasme aan de toekomst van werk en organisaties, en stel continue ontwikkeling van het oplossen van urgente maatschappelijke problemen voorop.